這個外掛並未在最新的 3 個 WordPress 主要版本上進行測試。開發者可能不再對這個外掛進行維護或提供技術支援,並可能會與更新版本的 WordPress 產生使用上的相容性問題。

Redirect 404 to Home Page – Custom URL

描述

This WordPress Plugin fixes 404 Errors in Google Webmasters by Redirecting all 404 URLs to Home Page or a Custom URL.

安裝

WordPress Installation Instructions:

  1. Upload the Archive Bot Blocker plugin to your /wp-content/plugins directory

  2. Unzip the plugin files and activate through plugin page

  3. Done!

評價

閱讀全部1個評價

貢獻者及開發者

“Redirect 404 to Home Page – Custom URL” 是一個開源的軟體。以下的人對這個外掛作出了貢獻。

貢獻者

修改日誌

1.0

  • Initial release